Huizen

Veel van onze leden wonen samen met andere leden. Zo kun je thuis samen studeren, een filmavond houden of naar de DSB gaan. Van superactieve huizen tot gezellig met z'n tweeën thuis kunnen eten, we hebben van alles wat.

Doordat er veel huizen zijn, is het al eerstejaars ook makkelijk om een huis in Delft te vinden. Het is immers juist super gezellig om met andere leden samen te wonen. Een aantal huizen worden beheerd door de Stichting Huisvesting DSB, waar alleen maar leden wonen. Zo huur je via de stichting en niet via DUWO.

Clauß
Huize Clauß

De mannen van herensociëteit Clauß wonen samen met hun poes in een monumentaal pand aan de mooiste gracht van Delft. Er wonen al studenten in dit huis sinds 1952, waarmee dit het oudste huis van de DSB is. Binnen de vereniging leer je een hoop nieuwe vrienden kennen, maar in een hecht huis houd je vrienden voor het leven!

Villa RolaHola
Villa RolaHola

Villa RolaHola is een gezellig vrouwelijk Bondshuis. Van samen eten, Bob Rossen, Netflixen, kaarsen maken of samen naar DSB Open Feesten gaan, er is altijd wat te doen! En wanneer dat zware tentamen dan eindelijk is ingekopt, komen de cocktails en prosecco tevoorschijn!

Rietgors
Huize Rietgors

Huize Rietgors is al sinds 1985 een Bondshuis. Met acht leden zijn ze een van de actiefste huizen van DSB. Zoals vele huizen heeft ook Huize Rietgors een breed scala aan huistradities. Jaarlijks organiseren ze een tuingala en er wordt vaak samen geborreld, gedineerd en op uitjes gegaan.