Open Eettafel Tyche

Op de eerste verdieping van Sociëteit Tyche bevindt zich de open eettafel Tyche. De grote eetzaal biedt uitzicht over de grachten en het historische centrum van Delft. Van maandag tot en met donderdag maakt onze chefkok een heerlijke maaltijd klaar voor een klein prijsje. Er zijn altijd twee opties, een goedkopere basis maaltijd of een luxere maaltijd. Ook is er vrijwel altijd een soep en/of toetje te verkrijgen. Ben je vegetarisch? Elke dag is er een vegetarische variant beschikbaar!

Menu

Het menu is op de hoofdpagina onderaan te vinden.

Praktische gegevens

Waar: Het adres is Sociëteit Tyche, Oude Delft 123. De eettafel is bereikbaar via de kelderingang aan de voorkant van het pand en je loopt vervolgens via de trap naar de 1e verdieping.

Wanneer: Van maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 19:30. In de vakantie zijn we soms gesloten. Kijk op de website voor het menu en of we open zijn.

Kosten: € 4,50 voor een simpelere basismaaltijd en € 6,20 voor een luxere maaltijd. Een toetje kost € 0,75 en soep € 0,30. Je krijgt korting op je soep als je een luxe maaltijd kiest.

Wil je komen eten? Houd er dan rekening mee dat de woensdag een drukke dag is voor onze eigen leden. Als je van plan bent om met een grote groep te komen, geef dit dan bij voorkeur aan door ons algemene nummer (015- 21 22 123) te bellen, dit in verband met inkopen.

Update reserveringen

Sinds kort experimenteren wij binnen onze vereniging met een reserveringssysteem. Binnen dit systeem is het mogelijk om vooraf een maaltijd te reserveren, om zo je keuze te verzekeren. Hier hebben we altijd in getracht om zo min mogelijk te laten veranderen voor externe eters, maar we hebben toch gehoord dat dat een paar keer mis is gegaan. Excuses hiervoor.

Het is vanaf nu mogelijk om als externe eter een maaltijd te reserveren. Dit doe je door voor 15:00 een mailtje te sturen naar vozidb@dsbmail.nl met onderwerp Reservering [datum], waarin je je naam en welke maaltijd je graag zou willen reserveren doorgeeft. Je ontvangt dan tussen 15:00-17:00 een bevestiging van de reservering waarmee je je maaltijd kan ophalen.

Eettafel
Kerstdiners

Veel van onze colleges organiseren jaarlijks een kerstdiner. Dit gebeurd lang niet altijd rond kerst omdat leden vaak langs hun ouders gaan in die tijd. Er wordt zelf gekookt of onze eigen chefkok bereidt een diner voor.

Eettafel
Externe diners

Ook externe partijen kunnen onze eettafel huren om een chique diner neer te zetten. De eettafel heeft alles in huis om er een mooie avond van te maken.

Eettafel
Open Eettafel

Door onze eettafel kunnen leden aan het begin van de borrel samen eten en daarna gelijk door naar de borrelzaal. Zo zijn onze borrels altijd levendig en kun je gelijk door na je college.

Neem ook een kijkje in onze andere zalen